Dziś postawiłam na kaszę jaglaną.Dodałam do niej białko , aby była bardziej gęsta , a także w trackie jej gotowania zmiksowałam banana wraz z masłem orzechowym (lekko słonym) i cynamonem.Na wierzch posypałam wszystko rodzynkami oraz płatkami migdałów i jeszcze raz przypruszyłam całość cynamonem.Bardzo chciałabym was zachęcić do tego nie tyle co połączenia ale sposobu przygotowania banana z masłem niby proste , ale tak naprawdę mała zmiana czyni nie mała różnice.
Karolajna :)
Jaki fajny klimat swiateczny ;)
OdpowiedzUsuńŚniegu nie to trzeba sobie jakoś radzić ;)
UsuńCzęsto miksuję banana z masłem i przelewam do naczynka , następnie chop do zamrażalki i po jakimś czasie mam lody o smaku masła orzechowego <3
OdpowiedzUsuńA ta miseczka ! Kocham ją ! Byłam w empiku i jej nie widziałam :c
Swietny pomysł muszę spróbować. Wielka szkoda , ale może jeszcze będą ;)
Usuń