Strony

Strony

niedziela, 15 grudnia 2013

7. Jaglanka z musem bananowo-orzechowym

Dziś postawiłam na kaszę jaglaną.Dodałam do niej białko , aby była bardziej gęsta , a także w trackie jej gotowania zmiksowałam banana wraz z masłem orzechowym (lekko słonym) i cynamonem.Na wierzch posypałam wszystko rodzynkami oraz płatkami migdałów i jeszcze raz przypruszyłam całość cynamonem.Bardzo chciałabym was zachęcić do tego nie tyle co połączenia ale sposobu przygotowania banana z masłem niby proste , ale tak naprawdę mała zmiana czyni nie mała różnice.
                                                                       
                                                                                                           Karolajna :)




4 komentarze:

  1. Jaki fajny klimat swiateczny ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Często miksuję banana z masłem i przelewam do naczynka , następnie chop do zamrażalki i po jakimś czasie mam lody o smaku masła orzechowego <3
    A ta miseczka ! Kocham ją ! Byłam w empiku i jej nie widziałam :c

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Swietny pomysł muszę spróbować. Wielka szkoda , ale może jeszcze będą ;)

      Usuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !