poniedziałek, 17 lutego 2014
23.Jaglanka jako owsianka
Dziś to kasza jaglana gra główną rolę. Już od dawna miałam na nią duużą ochotę.Nie kombinowałam za bardzo.Ugotowałam ją z białkiem i masłem orzechowym , widelcem rozgniotłam banana i dałam go na wierzch , a wszystko przełożyłam do jednej z ulubionych miseczek , przypruszyłam cynamonem i dodałam rodzynki.Miałam także mandarynkę , która niestety , ale nie załapała się na fotografii.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Jaglanka też jest pyszna, a w takiej wersji to już w ogóle! :)
OdpowiedzUsuńJaglanka z masłem orzechowym to połączenie idealne :) Miseczka śliczna ღ
OdpowiedzUsuńJaglanka ! Ale mi na nią ochoty narobiłaś ;)
OdpowiedzUsuńPięknie podane śniadanko.
OdpowiedzUsuń