niedziela, 26 stycznia 2014

48.Klasycznie z dodatkami

Niedzielaa.Tak samo jak szybko leci tydzień roboczy , tak samo szybko leci weekend.Wczoraj zrobiłam lekcję więc dziś mam już trochę więcej luzu i czas na książkę :) Na śniadanko postanowiłam zrobić kolejny z serii klasyków.Ryż pełnoziarnisty z tartym jabłkiem i cynamonem ,ale także pestkami granata , masłem orzechowym , jajkiem ( jak zawsze) , daktylami , rodzynkami , gorzką czekoladą i zielona herbatka . Idealnie na niedzielny ( i nie tylko ) poranek :)





10 komentarzy:

  1. Na reszcie ktoś, kto nie boi się jajek i wie, że zdrowe=pełnowartościowe. szkoda, że zdjęcia takich małych rozmiarów, bo wyglądają nieziemsko :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zadziwiasz z tym jajkiem. Dodajesz je do wszystkiego. Z ryżem nie próbowałam. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. niby klasyk, a ja dawno nie jadłam :)
    chciałabym umieć znaleźć w sobie tyle zawzięcia, żeby zabrać się za lekcje a potem ,,mieć wolne" ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. W końcu muszę się przekonać i zrobić coś z dodatkiem jajka! :3

    OdpowiedzUsuń
  5. Wow ryż z jajkiem muszę wypróbować *_*
    Zawsze się dziwę , jak ty mieścisz te wszystkie dodatki w jednej miseczce :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Aż tutaj poczułam ten zapach <3

    OdpowiedzUsuń
  7. ryż z jajkiem często jem na obiad ale w wersji wytrawnej... zaintrygowałaś mnie tą słodką, śniadaniową propozycją :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale mi narobiłaś ochoty na ryż ! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Bo klasycznie zawsze smakuje bardzo dobrze :)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !