niedziela, 8 czerwca 2014

180.Kasza jaglana z owocami, jajkiem i masłem orzechowym

Hejka <3

Kasza jaglana, gotowana z siemieniem lnianym, tartym jabłkiem, bananem, truskawkami (polskie, mrożone), masłem orzechowym, cynamonem i jajkiem.Podana z suszonymi daktylami, śliwkami, figami, rodzynkami i gorzką czekoladą.



13 komentarzy:

  1. Skończyło mi się masło orzechowe, a ty tak kusisz...

    OdpowiedzUsuń
  2. Trio zdecydowanie najlepszych owoców , które nadaje kaszy takiej magicznej barwy <3
    7 Dni <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Z truskawkami i bananami mniaam <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Pogubiłabym się w tym gąszczu dodatków ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mrożone truskawki? Polskie, świeże też już są w sprzedaży! ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Myślałam dzisiaj nad jaglanką :)
    Piękny kolorek!

    OdpowiedzUsuń
  7. Góra owoców i bakalii i można zdobywać niedzielę :)

    OdpowiedzUsuń
  8. zapomniałam o jaglanej!
    pysznie ją przyrządziłaś! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Miska owoców= miska zdrowia i pyszności :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Prawie zapomniałam o jaglanej, dzięki za przypomnienie ;)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !