wtorek, 18 lutego 2014

71.Quinoa w jesiennych klimatach

Dziś postawiałam na białą komosę ryżową.Dodałam do niej nieco jesienne smaki.Ugotowałam ja jak zwykle , następnie dodałam masło orzechowe oraz starte na grubych oczkach jabłko i marchewkę , a pod koniec jajko i energicznie chwilę mieszałam na małym ogniu.Po przełożeniu do miseczki dodałam cynamon , rodzynki , daktyle oraz gorzką czekoladę :)



14 komentarzy:

  1. Uwielbiam takie smaki! Musiała pachnieć nieziemsko!; )

    OdpowiedzUsuń
  2. Jabłko , marchewka i cynamon to moje ulubione połączenie w surówce <3
    Więc, pycha <333

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie ma to jak sprawdzone połączenie- zawsze poprawi humor ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale musiało pachnieć w kuchni... Uwielbiam takie jesienne klimaty, też dzisiaj na śniadanie zafundowałam sobie marchewkę - tylko, że w owsiance :)

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda na taką niesamowicie gęstą...pyszności!

    OdpowiedzUsuń
  6. Jabłko z marchewką jadłam tylko w surówce, nigdy w takiej wersji! Chyba czas spróbować i takie kombinacji na słodko :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Białej komosy jeszcze nie jadłam. Różni się od zwykłej?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Biała quiona to najdelikatniejsza odmiana :)

      Usuń
  8. jabłko, marchew i czekolada. to jest to :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Lubię takie jesienne smaki! Marchewka, jabłko i cynamon to jedno z moich ulubionych połączeń smakowych :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Aż wstyd się przyznać, ale nigdy jej nie jadłam!

    OdpowiedzUsuń
  11. świetnie to wygląda, a smakuje pewnie jeszcze lepiej! uwielbiam takie połączenia.
    nominowałam Cię do LBA ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. Kusisz tymi śniadankami i ta czekoladka mniam.

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !