poniedziałek, 3 marca 2014

84.Kasza owsiana klasycznie

Dziś mój pierwszy raz z kaszą owsianą i na pewno nie ostatni.Jest idealnie gęsta i przyjemna taka jaką lubię :).Ugotowałam ją w wodzie , tak aby była gęsta ( konsystencja , która mi najbardziej odpowiada , tu możecie manewrować ilością wody :) ) Następnie dodałam do niej masło orzechowe i drobno pokrojonego banana.Na samym końcu ponownie dałam mały gaz i do garnuszka wpadło całe jajko.Po przełożeniu to miseczki na wierzchu wylądowały rodzynki,suszone daktyle , suszone figi oraz gorzka czekolada :) Do picia zestaw jak zawsze :) Miłego i pracowitego tygodnia <3



14 komentarzy:

  1. Jak ja zazdroszczę ci takiego pysznego śniadanka :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Kasza owsiana jest pyszna! :) Muszę spróbować jej z jajkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ta konsystencja jest genialna *-*

    OdpowiedzUsuń
  4. Gdzie dostałaś taką kaszę? Ciekawa jestem jak smakuje, bo wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W almie , moja jest z Symbio :)

      Usuń
  5. Przyznam że tej kaszy jeszcze nie jadłam :) natomiast nie ma jej nigdzie u mnie w sklepach :<

    OdpowiedzUsuń
  6. ja też jeszcze takiej kaszy nie spotkałam :<

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda pysznie i kremowo :D Muszę spróbować takiej kaszy :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Idealnie gęsta ! Świetna na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jak dlugo gotowac ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Do momentu preferowanego stopnia gestosci :)

      Usuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !