piątek, 31 października 2014

304.Kasza jaglana

Heej <3 !

Kasza jaglana z siemieniem lnianym, cynamonem, masłem słonecznikowym, bananem, kiwi, winogronem, suszonymi rodzynkami, daktylami, śliwkami, figami.Podana z migdałami i gorzką czekoladą.


Wczoraj byłam z klasą w Krakowie. Pogodą się zdecydowanie udała, a Kraków to wspaniałe miasto.Jadłam w świetnej restauracji Green day. Tortille z falafelami i zestawem surówek.Obejrzeliśmy wystawę "Mit Galicji", a także zakupiłam "zniszcz ten dziennik" :). 



18 komentarzy:

  1. Też kiedyś byłam w tej restauracji i potwierdzam że mają pyszne wege jedzonko :D
    Super że wycieczka, jak i pogoda były udane ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. No to miałaś fajny dzień, oby dzisiejszy był równie dobry! :*
    Zawsze podziwiam Twoją jaglankę, że utrzymuje takie zamknięte ziarno mimo gotowania. Jak Ty to robisz?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Yyy, może spróbuj, Pam, uprażyć :P

      Usuń
  3. Widzę ostatnio, że gustujesz w zielonych dodatkach :)

    Nowy adres bloga: www.przepissnaszczescie.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Słyszałam o tej książce o dkoleżahki. Bardzo ciekawa koncepcja.

    OdpowiedzUsuń
  5. Uwielbiam takie szkolne wycieczki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Widzę banana, widzę banana! :D
    To musiałaś mieć udany dzień :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Te tortille brzmią ciekawie. Jak tylko będę miała okazję to z pewnością wstąpię i spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  8. no to widzę, że udany dzień miałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Dzień udany :D Kasza jaglana na bogato :D mniam

    OdpowiedzUsuń
  10. Świetne dodatki! Narobiłaś mi ochoty na masło słonecznikowe, chyba sobie ukręcę ;)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !