poniedziałek, 17 lutego 2014

23.Jaglanka jako owsianka

Dziś to kasza jaglana gra główną rolę. Już od dawna miałam na nią duużą ochotę.Nie kombinowałam za bardzo.Ugotowałam ją z białkiem i masłem orzechowym , widelcem rozgniotłam banana i dałam go na wierzch , a wszystko przełożyłam do jednej z ulubionych miseczek , przypruszyłam cynamonem i dodałam rodzynki.Miałam także mandarynkę , która niestety , ale nie załapała się na fotografii.





4 komentarze:

  1. Jaglanka też jest pyszna, a w takiej wersji to już w ogóle! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaglanka z masłem orzechowym to połączenie idealne :) Miseczka śliczna ღ

    OdpowiedzUsuń
  3. Jaglanka ! Ale mi na nią ochoty narobiłaś ;)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !