niedziela, 2 marca 2014

83.Kasza jaglana z jabłkiem i masłem orzechowym

Na niedzielę kasza :) .Kaszę jaglaną ugotowałam z siemieniem lnianym , później dodałam masło orzechowe oraz starte na tarce o grubych oczkach jabłko.Na samym końcu jak zawsze na małym ogniu dodałam jajko i energicznie rozmieszałam po całości jeszcze chwile gotując na małym gazie.W miseczce do kaszy dołączyły suszone daktyle , rodzynki czekolada.Do picia zielona i woda z cytrynką <3



18 komentarzy:

  1. Miseczka wypełniona pysznymi dodatkami po brzegi <33

    OdpowiedzUsuń
  2. jak ta czekoladka cudnie wygląda!

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmm, dawno nie jadłam jaglanej. Pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Mmmm... Miseczka pełna pyszności :D Jaglana, masło orzechowe i jabłko? Cudowne niedzielne śniadanie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. A ja do jaglanej na słodko nie mogę się przekonać.. chociaż u ciebie wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Muszę kupić jaglankę :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jaglanej z jabłkiem jeszcze nie jadłam, ale po twojej miseczce stwierdzam, że musiało być pyszne! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Pysznie i zdrowo. Muszę zacząć dodawać siemię lniane do posiłków. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ale gęsta, mniam :)
    Niedziela i koniec weekendu :(

    OdpowiedzUsuń
  10. kasza jaglana zawsze na czasie, lubię ją jeść, zwłaszcza na kolacje. ; D

    OdpowiedzUsuń
  11. Twoje śniadania wyglądają c u d o w n i e. Zachęcająco!

    OdpowiedzUsuń
  12. Jaglaną uwielbiam! Smacznie ją podałaś :)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !