wtorek, 21 stycznia 2014

43.Marchewkowo-jabłkowa kasza jaglana

Hejka , jak wasz poniedziałek , u mnie dużoo wszystkiego , ale damy radę ! Dziś postawiłam na połączenie tartego jabłka z marchewką oraz cynamonem w kaszy jaglanej gotowanej z jajkiem i  masłem orzechowym.Na końcu dodałam rodzynki oraz ponownie cynamon.Jabłko i marchewka to jedno z smakowitych połączeń .Do picia nie mogło zabraknąć zielonej herbatki :) Miłego wtorku kochani !



10 komentarzy:

  1. Uwielbiam jaglaną <3 Wczoraj jadłam na obiad, zapiekaną z mięsem w bakłażanie : ) Z ilu łyżek gotujesz?

    OdpowiedzUsuń
  2. U ciebie zawsze tyle pyszności że aż ślinka cieknie :*
    A wczorajszego dnia to nawet nie wspominać :(

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszna jesienna wersja jaglanki!

    OdpowiedzUsuń
  4. Tego jeszcze nie jadłam. Bardzo pomysłowo! Choć faktycznie, trochę jesiennie. :)
    Miłego wtorku! Damy radę!

    OdpowiedzUsuń
  5. oh, taką lubię, bardzo mocno!

    OdpowiedzUsuń
  6. U Ciebie zawsze tyle cynamonu - to lubię ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jaglanka z jabłkiem, z jajem... trafiłas w moje smaki!

    OdpowiedzUsuń
  8. prawie jak marchewkowe ciasto, ja zawsze robię z jabłkami :D

    OdpowiedzUsuń

Bardzo cieszy mnie każdy twój komentarz :) !